2012. november 23., péntek

Ingress című játék a Google-től


Ingress: amikor a valóság kinyal a mobilból

A Google új mobilalkalmazása a valóságban játszódik

Szabados Balázshttp://www.techgoondu.com

2012. november 23., péntek 07:13

A valós életben játszódik a Google új játékszoftvere, ezáltal kirángatja a felhasználót a kényelmes fotelből, és egy olyan világba repíti, amiről eddig csak sci-fi könyvekben olvashattunk.

A Google megint nagyot alkotott, ezúttal a Niantic Labs céggel karöltve. Az Ingress nevű játékszoftver pár napja érhető el az interneten (a program egyelőre csak androidos telefonokon fut), és tulajdonképpen egy alternatív valóságba (Augmented Reality) repíti a felhasználót, ahol a történet szerint az emberiség tudatának irányításáért megy a harc, a felhasználó pedig aktív résztvevője az eseményeknek. Ehhez a játékhoz tehát az otthonülős punnyadás helyett sétálnunk kell a városban, ami mindenképpen jót tesz a kalóriaégetésünknek.

[...]

2 megjegyzés:

  1. "otthonülős punnyadás helyett sétálnunk kell a városban, ami mindenképpen jót tesz a kalóriaégetésünknek."
    Mekkora érv, basszus! Hogy én erre nem gondoltam.
    Csak ők meg arra nem gondoltak, hogy ez a program hogy, hogy nem, pont 2012 végén jelent meg, amikor Atlantisz uralma "hivatalosan is" véget ér a Földön, a Fehér erők veszik át fokozatosan az uralmat, az atlantisziak, vagyis a háttérhatalom, vagyis az Irányítók meg előállnak a tudati felkészítéssel Az Emberiség Szétválasztására? Amikor is ők itthagyják majd az "Ellenállókat", a "Felvilágosultakat" meg az NWO szellemiségében elviszik a Földről, és új életet kezdenek velük a Naprendszert elhagyva, hogy a teremtett rendbe bizerhálják bele sátáni/sötét elképzeléseiket...

    Miről is beszélek? Hát azt hosszú lenne, de a 2012 Blogot "keményvonalasan" átolvasva sok minden derülhet ki. Két főbb, közvetlenül idekapcsolható cikk:
    "Az Irányítók 12 legnagyobb hazugsága, 11: Környezetvédelem"
    http://2012.blogol.hu/read?perm=2527486#logdrb
    "2012 –- a kezdet és a vég"
    http://2012.blogol.hu/read?perm=2810150#logdrb

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Arról nem is beszélve, hogy a játék szerint a Felvilágosultak (Enlightened) eleve ufó-hívök. Pedig jelenlegi világunkban inkább az összeesküvés-hívő Ellenállók hisznek ilyenekben, a szupertudományos nagyonokos Felvilágosultak táboráról ez nem mondható el. Hoppá, ez is egy önleleplezés a játékban?

      Törlés